Lokapalvelua Lahdessa

Päijät-Hämeen Lokapalvelu Ky toteuttaa lokapalvelut ja -kuljetukset ammattitaidolla. Pyrin siihen, että lokapalvelu saapuu mahdollisimman pian paikalle tilauksen saavuttua. Ammattitaitoni avulla lokakaivojen tyhjennys ja pesu käy joutuisasti. Lokapalvelu kattaa erilaiset viemäreiden aukaisut, likakaivojen tyhjennykset ja tarvittavat pesut. Kuljetan jätteet asianmukaisesti eteenpäin omille vastaanottopaikoilleen. Toimin Lahden, Nastolan, Hollolan, Orimattilan, Heinolan, Hämeenkosken, Kouvolan ja Asikkalan ympäristössä. Soita tästä lokakaivon tyhjennys: 03 780 6780.

Muista tilata ajoissa!

Saat kauttani erilaiset lika- ja sakokaivojen tyhjennykset ja erilaiset pesut. Lokakaivot kannattaa tyhjentää säännöllisesti, jotta viemäriverkosto pysyisi kunnossa eikä suurempia ongelmia syntyisi. Säännöllinen tyhjennys on järkevämpää kuin kiiretyö ylimääräisine puhdistuksineen ja pahimmassa tapauksessa remonttikuluineen. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Päijät-Hämeen Lokapalvelu Ky
Notkontie 235
15540 VILLÄHDE

Y-tunnus: 08698562
Puh: +35837806780

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Päijät-Hämeen Lokapalvelu Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha